e полнење

Honda e || дизајн || бои || внатрешност || конективност || перформанси || агилност || безбедност || полнење на батериите || прашања
спецификации || опрема || фото || видео || брошура || ценовник

ПРЕСМЕТАЈТЕ ЈА САМИ ЗАШТЕДАТА

Пресметајте ја заштедата во споредба со вашиот сегашен автомобил.

Пример:
– ако поминувате по околу 50 километри секој работен ден и уште толку за викенд
– ако тој просечно троши околу 7 литри бензин на 100 километри

5.000 Месечно Годишно 60.000 Месечно Годишно Ќе заштедите: околу денари*

*Пресметката е теоретска и чисто информативна, само за приближна споредба, направена врз основа на оптималната ефикасност на Honda e и цените на горивата и евтината тарифа на струјата во Македонија во моментот на подготвувањето на овие информации. Имајте предвид дека во реални услови може да се постигнат доста различни резултати.

ВИ ТРЕБА СТРУЈА?

Honda Power полнач

Honda Power полначот ѝ обезбедува на вашата Honda e брзо и сигурно полнење, вклучително и функцијата за автоматско повторно вклучување во случај кога претходно снемало струја. Работи и со систем за идентификација, па можете да одлучите кој ќе го користи. Со автономија до 222 километри, Honda e има капацитет за целонеделно урбано возење. Поврзувањето со мрежата е преку приклучокот на полначот сместен под предната хауба, кој располага со ЛЕД индикатори за наполнетоста на батериите.

Едноставно и безбедно

Slide Slide Само приклучете
Приклучокот на полначот на Honda e е лесно достапен, интегриран во хаубата. Наполнетоста на батериите е јасно прикажана со ЛЕД индикатори.
Термичка контрола
За максимална ефикасност од суштинско значење е да се одржи рамномерна температурата на батериите.

Додатоци за полнење

Заедно со Honda Power полначот на располагање ви е палета придружни додатоци што ќе ви помогнат при приклучувањето на мрежата и полнењето на вашата Honda e за максимални перформанси.

  Фото-галерија

Разгледајте ја
фото-галеријата
на Honda eСпецификации

Погледнете ги
спецификациите
на Honda eОпрема

Запознајте се
со опременоста
на Honda eБрошура

Симнете ја
најновата брошура
за Honda eBack to top