Сервис

5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА или 150.000 km

Бесплатно сервисирање и помош на пат!

Макпетрол Центар ХОНДА е овластен сервисер за возилата од програмата на Хонда.
Хонда сервисот е опремен и функционира според строгите стандарди на јапонскиот производител.

Голем избор на гуми во салонот на ХОНДА Центар

Контакт Хонда Сервис

servisHONDA Сервис:
Сервис и резервни делови: 02/ 30 83 789
Работно време:
Понеделник – Петок:  08:00 – 16:00
Back to top