e агилност

Honda e || дизајн || бои || внатрешност || конективност || перформанси || агилност || безбедност || полнење на батериите || прашања
спецификации || опрема || фото || видео || брошура || ценовник

ОПТИМАЛЕН БАЛАНС

Со ниското тежиште и рамномерната 50:50 распределбата на тежината Honda e овозможува избалансирано и спортско возење. Со својата компактна големина и кратките превиси, Honda e обезбедува оптимална рамнотежа, стабилност и управливост кои го зголемуваат вашето електрично возачко искуство.

ЛЕЖЕЊЕ НА ПАТОТ

Ниското тежиште и лежењето на патот овозможуваат управувањето со Honda e да биде контролирано со одличната управливост дури и при остри промени на траекторијата на движење. Инженерите на Honda употребија независно ослонување на сите четири тркала за да обезбедат удобно и рафинирано возење за патниците.

ГОЛЕМА ПОДВИЖНОСТ НА ТЕСНИ ПРОСТОРИ

За да се истакне спортскиот карактер силата се испорачува на задните тркала, што исто така овозможува полесно ракување со управувачот. Како резултат на тоа, радиусот на вртење кој приближно е 4,3 метри обезбедува Honda e да биде исклучително подвижна низ тесни улички.

  Фото-галерија

Разгледајте ја
фото-галеријата
на Honda eСпецификации

Погледнете ги
спецификациите
на Honda eОпрема

Запознајте се
со опременоста
на Honda eБрошура

Симнете ја
најновата брошура
за Honda eBack to top