HR-V Hybrid внатрешност

Honda HR-V Hybrid || дизајн || бои || внатрешност || конективност || перформанси || безбедност
спецификации || опрема || фото || видео || брошура || ценовник

ОБМИСЛЕН ДО ПОСЛЕДЕН ДЕТАЛ

Без разлика дали ги возите децата на училиште или одите до продавница, HR-V Hybrid за секоја пригода и потреба располага со бројни практични карактеристики смислени така да ви го олеснат животот и направат патувањето задоволство.

  

Создадете сопствен простор

Волшебните седишта на HR-V Hybrid овозможуваат внатрешниот простор низ неколку различни конфигурации лесно да го прилагодите на вашиот животен стил и секојдневните потреби.

  

Нека остане едноставно

Нема повеќе барање по клучевите кога рацете ви се зафатени – багажникот автоматски се отвора и затвора.

  Фото-галерија

Разгледајте ја
фото-галеријата
на Honda HR-V HybridСпецификации

Погледнете ги
спецификациите
на Honda HR-V HybridБрошура

Симнете ја
најновата брошура
за Honda HR-V HybridЦеновник

Симнете го
најновиот ценовник
за Honda HR-V HybridBack to top