HR-V Hybrid дизајн

Honda HR-V Hybrid || дизајн || бои || внатрешност || конективност || перформанси || безбедност
спецификации || опрема || фото || видео || брошура || ценовник

ДИЗАЈНИРАН СО СТИЛ

Новиот HR-V Hybrid е направен да ги одрази вистинските вредности и потреби на современите купувачи. Со харизматичен дизајн кој ги комбинира самоуверениот став на еден SUV и елеганцијата на купе, гарантирано ќе ги привлече погледите. Едноставните и чисти линии му даваат на HR-V Hybrid храбар изглед со кој ја изразува подготвеноста за акција.

Предната маска, скриените рачки на задните врати и спојлерот на вратата од багажникот создаваат стилска силуета што ќе биде забележана во град, низ селата и секаде меѓу нив.  Фото-галерија

Разгледајте ја
фото-галеријата
на Honda HR-V HybridСпецификации

Погледнете ги
спецификациите
на Honda HR-V HybridБрошура

Симнете ја
најновата брошура
за Honda HR-V HybridЦеновник

Симнете го
најновиот ценовник
за Honda HR-V HybridBack to top