HR-V Hybrid конективност

Honda HR-V Hybrid || дизајн || бои || внатрешност || конективност || перформанси || безбедност
спецификации || опрема || фото || видео || брошура || ценовник

ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО СВЕТОТ НА ТЕХНОЛОГИЈАТА

Благодарение на Honda CONNECT 9-инчниот екран чувствителен на допир, новиот HR-V Hybrid доаѓа целосно подготвен за поврзување.

Преку Android Auto или безжичниот Apple CarPlay беспрекорно ќе се синхронизира со вашите уреди така што никогаш нема да ви недостига вашата музика или да пропуштите порака додека патувате.

Со My Honda+ апликацијата може да ги проверите виталните статистики на вашиот HR-V Hybrid, како и далечински да го заклучите и да ги затворите прозорците.  Фото-галерија

Разгледајте ја
фото-галеријата
на Honda HR-V HybridСпецификации

Погледнете ги
спецификациите
на Honda HR-V HybridБрошура

Симнете ја
најновата брошура
за Honda HR-V HybridЦеновник

Симнете го
најновиот ценовник
за Honda HR-V HybridBack to top