Jazz конективност

Honda Jazz || дизајн || бои || внатрешност || конективност || перформанси || безбедност
спецификации || опрема || фото || видео || брошура || ценовник

ЖИВОТОТ Е ПОДОБАР КОГА СТЕ ПОВРЗАНИ

Новите Jazz и Jazz Crosstar се направени да ве одржат поврзани со вашиот свет со најновите интелигентни технологии вклучително и Android Auto и Apple CarPlay. Екранот од 9 инчи чувствителен на допир има познат изглед во стил на паметните телефони.

ОСТАНЕТЕ ВО КОНТАКТ

Со помош на апликацијата My Honda+ може да останете поврзани со вашиот Jazz во секое време. Преку неа може да го заклучите или отклучите вашиот автомобил и однапред да го испланирате патувањето испраќајќи ја дестинацијата на системот за навигација.

Slide Slide Slide Гео-фенсинг, ново ниво на безбедност
Со поставување гео-фенсинг периметар, My Honda+ апликацијата ќе ве предупреди доколку вашиот Jazz се помести од назначената област. Тоа е нашиот нов, паметен начин да го следите вашиот автомобил.
Еј, каде ми е автомобилот?
Доколку на голем паркинг не можете да се сетите каде точно сте паркирале, вашиот Jazz ќе ви го привлече вниманието за да ви помогне лесно да го пронајдете.
Умен, далечински пристап
Honda Remote Lock - Unlock функцијата овозможува да го користите вашиот телефон место клучот за заклучување и отклучување на Jazz и Jazz Crosstar.

ЕДНОСТАВНО ЗАПОЧНЕТЕ СО “OK HONDA”

Гласовно контролираниот Honda Personal Assistant преку природен разговор со вас користејќи контекстуално разбирање ќе научи како да ви понуди релевантни информации. Така, ако сакате да ја проверите временската прогноза, да ги најдете вашата омилена музика или ресторан, тој секогаш е подготвен да помогне.

ВНАТРЕШНА WiFi КОНЕКЦИЈА

Интернет пристапот во автомобилот нуди можност вие и вашите патници да прегледувате содржини преку повеќе уреди.

  Фото-галерија

Разгледајте ја
фото-галеријата
на Honda JazzСпецификации

Погледнете ги
спецификациите
на Honda JazzБрошура

Симнете ја
најновата брошура
за Honda Jazz
Back to top