Jazz дизајн

Honda Jazz || дизајн || бои || внатрешност || конективност || перформанси || безбедност
спецификации || опрема || фото || видео || брошура || ценовник

МАЛИ ДИМЕНЗИИ, ГОЛЕМИ ИМПРЕСИИ

Компактни однадвор, но пространи одвнатре, комплетно новите Jazz и Jazz Crosstar се конструирани и дизајнирани со чист, беспрекорен и аеродинамичен профил. Со e:HEV хибридниот погонски агрегат тие овозможуваат еколошко но перформансно возење со многу стил.


Софистициран дизајн

Новиот Jazz во целост го запазува својот оригинален концепт како комбинација на функционалноста и елегантноста. Секој негов детаљ додава доза уникатен персоналитет на современиот изглед добиен со чистите и модерни линии.

Елегантност во движење

Дизајнот на Jazz е модерна комбинација на функционалноста, формата и елеганцијата. Секоја хоризонтална линија на него е извлечена со причина и цел. Секоја вертикала го покажува неговиот цврст и решителен карактер. Облините на сето тоа додаваат урамнотеженост и аеродинамичен стил.


LED СВЕТЛАТА КОИ СЕ СТАНДАРДНИ
ДАВААТ НОВ СВЕТЛОСЕН ПОТПИС

JAZZ CROSSTAR

Slide Slide Slide Интегрирани
кровни носачи

Направен за оние со динамичен животен стил, новиот Jazz Crosstar се одликува со интегрирани кровни носачи за практична разновидност.
Карактеристична
предна маска

Спортската и со истакнат мускулест стил карактеристична предна маска, на новиот Jazz Crosstar му дава на посебен персоналитет.
16-инчни тркала
од лесна легура

Изразената појава и стилскиот дизајн на Jazz Crosstar се надополнети со уникатни 16-инчни тркала од лесна алуминиумска легура.

ДВОБОЈНА КАРОСЕРИЈА

Изборот на бои на Jazz Crosstar вклучува неколку комбинации на двобојна каросерија. Контрастните бои овозможуваат уште поголема персонализација.Фото-галерија

Разгледајте ја
фото-галеријата
на Honda JazzСпецификации

Погледнете ги
спецификациите
на Honda JazzБрошура

Симнете ја
најновата брошура
за Honda JazzЦеновник

Симнете го
најновиот ценовник
за Honda JazzBack to top