Дознај повеќе ...  НОВО   Jazz HYBRID  Големи попусти на сите Хонда автомобили ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ НОВИ ХИБРИДНИ ПЕРФОРМАНСИ Новиот хибриден мотор со i-MMD технологија го комбинира беспрекорниот, моќен мотор на бензин од 2.0 литри и
високотехнолошкиот електричен мотор со што Ви овозможува лесно управување на возилото и совршено уживање при возењето.
ДОЖИВЕЈТЕ ГО КОМПЛЕТНО НОВИОТ CR-V Дознај ПОВЕЌЕ Ценовник НОВ CR-V Jazz HYBRID Брошура Civic 5 DR Брошура Ценовник
Back to top