Jazz Crosstar

Honda Jazz Crosstar || дизајн || бои || внатрешност || конективност || перформанси || безбедност
спецификации || опрема || фото || видео || брошура || ценовник

Slide НОВО ПОГЛАВЈЕ Во согласност со нашето ветување за почиста човекова околина, ви го претставуваме динамичниот Jazz Crosstar опремен со хибридна погонска група за поефикасно возење.

Со својот кросовер стил, новиот Jazz Crosstar е наменет за оние кои сакаат да истражуваат и дополнително да уживаат во активниот начин на живот.Фото-галерија

Разгледајте ја
фото-галеријата
на Honda Jazz CrosstarСпецификации

Погледнете ги
спецификациите
на Honda Jazz CrosstarБрошура

Симнете ја
најновата брошура
за Honda Jazz Crosstar


СОЗДАДЕН
ЗА ДИНАМИЧЕН ЖИВОТКарактеристичниот мускулест и спортски изглед му дава на Jazz Crosstar сопствен персоналитет.

» Прочитајте повеќеSURF BLUE SURF BLUE SURF BLUE 2-TONE SURF BLUE 2-TONE CRYSTAL BLACK CRYSTAL BLACK PREMIUM SUNLIGHT WHITE PREMIUM SUNLIGHT WHITE PREMIUM SUNLIGHT WHITE 2-TONE PREMIUM SUNLIGHT WHITE 2-TONE PLATINUM WHITE 2-TONE PLATINUM WHITE 2-TONE PREMIUM CRYSTAL RED PREMIUM CRYSTAL RED PREMIUM CRYSTAL RED 2-TONE PREMIUM CRYSTAL RED 2-TONE

  

Slide Slide Импресивна разновидност
Пространиот ентериер направен со посебна грижа за удобноста, дополнително ја нагласува импресивната разновидност на Jazz Crosstar.

» Прочитајте повеќе

Конективни технологии

Со Honda Jazz Crosstar ќе зачекорите во светот на најновите конективни технологии.

» Прочитајте повеќе

  

Возење без грижи

Беспрекорната испорака на сила која ја овозможува софистицираниот хибриден погон ви гарантира уживање во возењето, оптимални перформанси и врвна ефикасност.

» Прочитајте повеќе

  

БЕЗБЕДНОСТА НЕ Е ОПЦИЈА ТУКУ СТАНДАРД » Прочитајте повеќе Jazz Crosstar доаѓа со најновата генерација на Honda SENSING системот за помош и активна безбедност кој се грижи за вас и вашите сопатници.

  Изберете хибрид, изберете Jazz Crosstar

Погледнете ги спецификациите
Jazz Crossstar Executive 2-Tone

29.990 евра
(1.853.382 денари)

Фото-галерија

Разгледајте ја фото-галеријата
на Honda Jazz CrosstarБрошура

Симнете ја најновата брошура
за Honda Jazz Crosstar
Back to top