Jazz Crosstar перформанси

Honda Jazz Crosstar || дизајн || бои || внатрешност || конективност || перформанси || безбедност
спецификации || опрема || фото || видео || брошура || ценовник

ХИБРИДИТЕ СЕ ИДНИНАТА

Потполно новиот Jazz е уште еден важен чекор напред – хибридните возила ќе ни помогнат на патот до нултите емисии. Нашата цел е тоа да се постигне со значајни подобрувања со секој нов модел, проширување на нашата понуда на хибридни возила и движејќи се понатаму низ електрификацијата на гамата.

Slide 98 KS, 131 Nm 1,5 литарски
бензински мотор
Slide 80 kW, 253 Nm Електромотор Slide Литиум-јонски
батерии

Хибридната погонска група ви овозможува безгрижно возење – Jazz самиот ќе избере кој од трите режими на работа е најсоодветен според условите за возење и вашите желби.

  Фото-галерија

Разгледајте ја
фото-галеријата
на Honda Jazz CrosstarСпецификации

Погледнете ги
спецификациите
на Honda Jazz CrosstarБрошура

Симнете ја
најновата брошура
за Honda Jazz Crosstar
Back to top