Jazz Crosstar внатрешност

Honda Jazz Crosstar || дизајн || бои || внатрешност || конективност || перформанси || безбедност
спецификации || опрема || фото || видео || брошура || ценовник

МЕСТО КАДЕ ЌЕ САКАТЕ ДА БИДЕТЕ

Погледајте ја профинетата и удобна внатрешност на Honda Jazz Crosstar направена за поголемо уживање во возењето.


Потполно новите Jazz и Jazz Crosstar му пружат на возачот панорамски поглед кој обезбедува прегледност со која ќе владеете над патот.

Сеопфатната инструмент табла е направена така да можете да ги следите најважните информации со само еден брз поглед.


  

Slide Slide Slide Седете удобно
Предните седишта се направени да бидат удобни со користење на технологија против замор и подобрена лумбална поддршка за целодневно возење.
Волшебни седишта
Ненадминатите задни волшебни седишта овозможуваат едноставно нивно конфигурирање на 18 разни начини за сместување на дополнителен багаж.
Сестран ентериер
Материјалот со кој се обложени седиштата на Jazz Crosstar е водоотпорен, што ви овозможува дополнително уживање во активниот стил на живот.

  

Централниот 9-инчен екран на Honda CONNECT системот ги прикажува најчесто користените апликации со боја која ја означува категоријата така што е можно лесно и брзо да ги изберете. Slide Повеќе нема да ви се случи на дожд или со полни раце торби да ги барате клучевите по џебовите за влезете во вашиот Jazz - тој автоматски ќе се отклучи за вас. Slide Откако ќе влезете, повторно нема потреба од клуч - сé што треба да направите е да го притиснете старт-копчето и да тргнете. Јасен приказ Паметен клуч Старт-копче

  Фото-галерија

Разгледајте ја
фото-галеријата
на Honda Jazz CrosstarСпецификации

Погледнете ги
спецификациите
на Honda Jazz CrosstarБрошура

Симнете ја
најновата брошура
за Honda Jazz CrosstarЦеновник

Симнете го
најновиот ценовник
за Honda Jazz CrosstarBack to top