Jazz Crosstar конективност

Honda Jazz Crosstar || дизајн || бои || внатрешност || конективност || перформанси || безбедност
спецификации || опрема || фото || видео || брошура || ценовник

НОВИ ПЕРСПЕКТИВИ

Slide

Со вградените најнови технологии, Jazz Crosstar ќе ве поврзе преку вашиот телефон со Honda CONNECT системот.

Со новиот Jazz Crosstar ќе останете поврзани и откако ќе го паркирате – преку вашиот телефон можете да го отклучите или заклучите, а тој со помош на гео-фенсинг технологијата ќе ве извести доколку се помести од местото каде сте го оставиле.Slide Slide Slide Новата генерација на Jazz Crosstar може да се пофали со висококвалитетен 9-инчен екран чувствителен на допир и прилагодлив интерфејс. Apple CarPlay и Android Auto поврзаноста ви ги носи на дофат на раката сите нешта што ги сакате - вашата музика и вашите пријатели. Контролите поставени на управувачот и 7-инчниот екран од системот за информации на возачот овозможуваат полесен и побезбеден избор на сé што ви треба.

  Фото-галерија

Разгледајте ја
фото-галеријата
на Honda Jazz CrosstarСпецификации

Погледнете ги
спецификациите
на Honda Jazz CrosstarБрошура

Симнете ја
најновата брошура
за Honda Jazz Crosstar
Back to top