Jazz Crosstar дизајн

Honda Jazz Crosstar || дизајн || бои || внатрешност || конективност || перформанси || безбедност
спецификации || опрема || фото || видео || брошура || ценовник

НАГЛАСЕТЕ ЈА ВАШАТА ИНДИВИДУАЛНОСТ

Со силно SUV влијание во својот изглед, Honda Jazz Crosstar е отелотворение на модерниот и активен животен стил.

Slide Slide Slide Интегрирани
кровни носачи

Направен за оние со динамичен животен стил, новиот Jazz Crosstar се одликува со интегрирани кровни носачи за практична разновидност.
Карактеристична
предна маска

Спортската и со истакнат мускулест стил карактеристична предна маска, на новиот Jazz Crosstar му дава на посебен персоналитет.
16-инчни тркала
од лесна легура

Изразената појава и стилскиот дизајн на Jazz Crosstar се надополнети со уникатни 16-инчни тркала од лесна алуминиумска легура.

ДВОБОЈНА КАРОСЕРИЈА

Изборот на бои на Jazz Crosstar вклучува неколку комбинации на двобојна каросерија. Контрастните бои овозможуваат уште поголема персонализација.Фото-галерија

Разгледајте ја
фото-галеријата
на Honda Jazz CrosstarСпецификации

Погледнете ги
спецификациите
на Honda Jazz CrosstarБрошура

Симнете ја
најновата брошура
за Honda Jazz CrosstarЦеновник

Симнете го
најновиот ценовник
за Honda Jazz CrosstarBack to top