CR-V Hybrid опрема

Honda CR-V Hybrid || дизајн и внатрешност || бои || перформанси и безбедност
спецификации || опрема || фото || видео || брошура || ценовник
  Comfort Elegance Lifestyle Executive
Двозонски автоматски клима уред
Honda CONNECT со Garmin навигација (7-инчен екран чувствителен на допир, AM/FM/DAB дигитално радио, Apple CarPlay и Android Auto, интернет радио, интегрирана AHA апликација и интернет прегледник)
Панорамски покрив
Затемнети стакла
Систем за автоматски повик во итни случаи (e-Call)
Предупредување за возило во мртвите агли (BSI) и возило што наидува (CTM)
ECON режим на работа
LED предни и задни светла
Самоподесување на надворешниот ретровизор при возење наназад
Одмрзнување на ветробранското стакло на просторот кај бришачите
Кожени седишта
Електрично подесување на возачкото седиште во 8 насоки со меморија
Греење на управувачот и на задните седишта
Сигнал за сопирање во итни случаи
Отворање на вратата од багажникот со сензор
Head-Up дисплеј (HUD)


SRS воздушнo перниче за возачот
Воздушно перниче за совозачот со прекинувач за деактивирање
Странични воздушни перничиња (напред)
Странични воздушни завеси (напред и назад)
Активни наслони за глава напред
Антиблокирачки систем за сопирање (ABS)
Електронска распределба на силата на кочење (EBD)
Систем за помош при нагло сопирање (BA)
Систем за стабилност на возилото (VSA)
Предни сигурносни ремени со двостепено автоматско затегнување (ELR)
Задни сигурносни ремени со автоматско затегнување (ELR)
ISOFIX систем за прицврстување детско седиште
Систем за предупредување за издишан пневматик (DWS)
Помош при тргнување на нагорница (HSA)
Сигнал за сопирање во итни случаи
Асистенција за дополнителна стабилност во свиоци (AHA)
Систем за ублажување на последиците од судир (CMBS)
Предупредување за можност од судир (FCW)
Систем за задржување во коловозната лента (LKAS)
Систем за предупредување за напуштање на коловозната лента (LDW)
Систем за ублажување на излетување од пат (RDM)
Интелигентен ограничувач на брзината
Интелигентен aдаптивен темпомат (i-AAC)
Систем за препознавање сообраќајни знаци (TSR)
Функција за следење при мали брзини (LSF)
Предупредување за возило во мртвите агли (BSI) и возило што наидува (CTM)
Систем за автоматски повик во итни случаи (e-Call)


Имобилајзер
Аларм
Влегување и стартување без клуч
Покривка на багажниот простор


Текстилни седишта
Кожени седишта
Хромирани внатрешни рачки
Кожен управувач
Греење на управувачот
Рамка на инструмент таблата во боја на дрво


ECON режим на работа
Интелигентен мулти-информациски дисплеј (i-MID)
Head-Up дисплеј (HUD)
Електрично серво-управување (EPS) со варијабилен преносен однос
Електрична рачна сопирачка
Рачки за промена на степените на пренос на управувачот


Автоматски клима уред
Двозонски автоматски клима уред
Отвори за климатизација назад
Автоматски бришачи со сензор за дожд
Автоматски светла
Одмрзнување на ветробранското стакло на просторот кај бришачите
Самозатемнувачки внатрешен ретровизор
Паркинг сензори (4x напред и 4x назад)
Задна камера
Автоматски електрично задвижувани стакла напред и назад – спуштање и подигнување со еден допир
Далечинско спуштање и подигнување на стаклата со клучот
Далечинско преклопување на надворешните ретровизори со клучот
Управувач подеслив по височина и длабочина
Асферични надворешни ретровизори
Електрично прилагодливи и загревани надворешни ретровизори
Електрично преклопливи надворешни ретровизори
Самоподесување на надворешниот ретровизор при возење наназад
Централен наслон за раце напред/назад
Огледала во штитниците за сонце
Осветлени огледала во штитниците за сонце
Држач за очила
Држач за очила со огледало
12V приклучок за напојување надворешни уреди (напред)
12V приклучок за напојување надворешни уреди (во централната конзола)
12V приклучок за напојување надворешни уреди (во багажникот)
Отворање на вратата од багажникот со сензор
Кука за багаж во багажникот
Подесување на возачкото седиште по височина
Електрично подесување на возачкото седиште во 8 насоки со меморија
Подеслива лумбарна поддршка на седиштето на возачот
Џеб на позадината на возачкото седиште
Џеб на позадината на совозачкото седиште
Подесување на совозачкото седиште по височина
Подеслива лумбарна поддршка на седиштето на совозачот
Загревани седишта напред
Загревани седишта назад
Делива задна клупа во сооднос 60:40 со можност за преклопување со едно движење


Светла за читање напред
Светла во делот за патниците
Осветлување на багажникот
Осветлена фиока за ракавици
Дискретни светла
Амбиентално кровно осветлување
Амбиентално светло кај нозете (за возачот и совозачот)


Аудио систем со 5-инчен екран
Honda CONNECT со Garmin навигација (7-инчен екран чувствителен на допир, AM/FM/DAB дигитално радио, Apple CarPlay и Android Auto, интернет радио, интегрирана AHA апликација и интернет прегледник)
1x USB конектор (напред)
2x USB конектори (напред)
2x USB конектори само за полнач (назад)
8x звучници (2 предни + 2 задни, 2 предни + 2 задни високотонски)
9x звучници (2 предни + 2 задни, 2 предни + 2 задни високотонски, сабвуфер)
DAB дигитално радио
Блутут хендс-фри телефонирање (HFT)
Аудио контроли на управувачот


Кровни носачи
Рачки во боја на каросеријата
Панорамски покрив
Затемнети стакла
Надворешна Shark-антена
Спојлер на задната врата
AWD амблем назад само за AWD само за AWD
Hybrid амблем


LED предни светла со систем за миење
Активни светла за скршнување
Автоматски долги светла (HSS)
LED предни светла за магла
LED задни светла
Програмирано палење и гаснење на светлата (Coming Home/Leaving Home функција)


18-инчни од лесна легура
Пневматици 235/60 R18
Привремено резервно тркало
  Фото-галерија

Разгледајте ја
фото-галеријата
на Honda CR-V HybridСпецификации

Погледнете ги
спецификациите
на Honda CR-V HybridБрошура

Симнете ја
најновата брошура
за Honda CR-V HybridBack to top