CR-V опрема

Honda CR-V || дизајн и внатрешност || бои || перформанси и безбедност
спецификации || опрема || фото || видео || брошура || ценовник
  Elegance Lifestyle Executive
Двозонски автоматски клима уред
Honda CONNECT со Garmin навигација (7-инчен екран чувствителен на допир, AM/FM/DAB дигитално радио, интернет радио, интегрирана AHA апликација и интернет прегледник)
Панорамски покрив
Затемнети стакла
Систем за автоматски повик во итни случаи (e-Call)
Систем за задржување во коловозната лента (LKAS)
ECON режим на работа
Централен наслон за раце напред/назад
LED предни и задни светла
Самоподесување на надворешниот ретровизор при возење наназад
Одмрзнување на ветробранското стакло на просторот кај бришачите
Кожени седишта
Електрично подесување на возачкото седиште во 8 насоки со меморија
Греење на управувачот и на задните седишта
Сигнал за сопирање во итни случаи


SRS воздушнo перниче за возачот
Воздушно перниче за совозачот со прекинувач за деактивирање
Странични воздушни перничиња (напред)
Странични воздушни завеси (напред и назад)
Активни наслони за глава напред
Антиблокирачки систем за сопирање (ABS)
Електронска распределба на силата на кочење (EBD)
Систем за помош при нагло сопирање (BA)
Систем за стабилност на возилото (VSA)
Систем за стабилност на приколката (TSA)
Предни сигурносни ремени со двостепено автоматско затегнување (ELR)
Задни сигурносни ремени со автоматско затегнување (ELR)
ISOFIX систем за прицврстување детско седиште
Систем за предупредување за издишан пневматик (DWS)
Помош при тргнување на нагорница (HSA)
Сигнал за сопирање во итни случаи
Асистенција за дополнителна стабилност во свиоци (AHA)
Систем за ублажување на последиците од судир (CMBS)
Предупредување за можност од судир (FCW)
Систем за задржување во коловозната лента (LKAS)
Систем за предупредување за напуштање на коловозната лента (LDW)
Систем за ублажување на излетување од пат (RDM)
Интелигентен ограничувач на брзината
Интелигентен aдаптивен темпомат (i-AAC)
Систем за препознавање сообраќајни знаци (TSR)
Функција за следење при мали брзини (LSF) само за CVT само за CVT само за CVT
Предупредување за возило во мртвите агли (BSI) и возило што наидува (CTM)
Систем за автоматски повик во итни случаи (e-Call)


Имобилајзер
Аларм
Далечинско централно заклучување со 2 клуча на преклопување
Влегување и стартување без клуч
Покривка на багажниот простор


Текстилни седишта
Кожени седишта
Хромирани внатрешни рачки
Кожен управувач
Коженa рачка од менувачот
Греење на управувачот
Рамка на инструмент таблата во боја на дрво


ECON режим на работа
Интелигентен мулти-информациски дисплеј (i-MID)
Head-Up дисплеј (HUD)
Индикатор за промена на степените на пренос (SIL)
Електрично серво-управување (EPS) со варијабилен преносен однос
Електрична рачна сопирачка
Старт-стоп систем само за МТ само за МТ само за МТ
Рачки за промена на степените на пренос на управувачот само за CVT само за CVT само за CVT


Двозонски автоматски клима уред
Отвори за климатизација назад
Автоматски бришачи со сензор за дожд
Автоматски светла
Одмрзнување на ветробранското стакло на просторот кај бришачите
Самозатемнувачки внатрешен ретровизор
Паркинг сензори (4x напред и 4x назад)
Задна камера
Автоматски електрично задвижувани стакла напред и назад – спуштање и подигнување со еден допир
Далечинско спуштање и подигнување на стаклата со клучот
Далечинско преклопување на надворешните ретровизори со клучот
Управувач подеслив по височина и длабочина
Асферични надворешни ретровизори
Електрично прилагодливи и загревани надворешни ретровизори
Електрично преклопливи надворешни ретровизори
Самоподесување на надворешниот ретровизор при возење наназад
Централен наслон за раце напред/назад
Осветлени огледала во штитниците за сонце
Држач за очила со огледало
12V приклучок за напојување надворешни уреди (напред)
12V приклучок за напојување надворешни уреди (во централната конзола)
12V приклучок за напојување надворешни уреди (во багажникот)
Отворање на вратата од багажникот со сензор
Кука за багаж во багажникот
Подесување на возачкото седиште по височина
Електрично подесување на возачкото седиште во 8 насоки со меморија
Подеслива лумбарна поддршка на седиштето на возачот
Џеб на позадината на возачкото седиште
Џеб на позадината на совозачкото седиште
Подесување на совозачкото седиште по височина
Подеслива лумбарна поддршка на седиштето на совозачот
Загревани седишта напред
Загревани седишта назад
Делива задна клупа во сооднос 60:40 со можност за преклопување со едно движење


Светла за читање напред
Светла во делот за патниците
Осветлување на багажникот
Осветлена фиока за ракавици
Дискретни светла
Амбиентално кровно осветлување
Амбиентално светло кај нозете (за возачот и совозачот)


Honda CONNECT со Garmin навигација (7-инчен екран чувствителен на допир, AM/FM/DAB дигитално радио, интернет радио, интегрирана AHA апликација и интернет прегледник)
2x USB конектори (напред)
2x USB конектори само за полнач (назад)
9x звучници (2 предни + 2 задни, 2 предни + 2 задни високотонски, сабвуфер)
DAB дигитално радио
Блутут хендс-фри телефонирање (HFT)
Аудио контроли на управувачот


Кровни носачи
Рачки во боја на каросеријата
Панорамски покрив
Затемнети стакла
Надворешна Shark-антена
Спојлер на задната врата
AWD амблем назад само за AWD само за AWD само за AWD


LED предни светла со систем за миење
Активни светла за скршнување
Автоматски долги светла (HSS)
Халогени предни светла за магла
LED предни светла за магла
LED задни светла
LED дневни светла
Програмирано палење и гаснење на светлата (Coming Home/Leaving Home функција)


18-инчни од лесна легура
19-инчни од лесна легура
Пневматици 225/60 R18
Пневматици 235/55 R19
Привремено резервно тркало
  Фото-галерија

Разгледајте ја
фото-галеријата
на Honda CR-VСпецификации

Погледнете ги
спецификациите
на Honda CR-VБрошура

Симнете ја
најновата брошура
за Honda CR-VBack to top