Civic 4DR

Honda Civic 4DR || дизајн и внатрешност || бои || перформанси и безбедност
спецификации || опрема || фото || видео || брошура || ценовник

Slide Honda Civic со 4 врати е автомобил направен околу возачот. Простран и удобен, нуди возбудливи перформанси и се одликува со напредни безбедносни карактеристики. НАПРАВЕН ЗА ВОЗЕЊЕ Slide Аеродинамично обликуван, со елегантен и спортски дизајн кој ги комбинира скулптуралните линии со глатките облини. НАПРАВЕН ЗА ВОЗЕЊЕ » Прочитајте повеќе Slide Уникатното мулти-линк ослонување во комбинација со 1.0 VTEC Turbo моторот ќе ве воодушеви на повеќе начини. МОЌНА ИЗВЕДБА » Прочитајте повеќе

  

  

Honda Civic со 4 врати е олицетворение на иновативниот дух и пример за техничка перфекција.

Тој е автомобил создаден со уникатен персоналитет и душа, возбудлив за возење, префинет, удобен и софистициран.


Фото-галерија

Разгледајте ја
фото-галеријата
на Honda Civic 4DRСпецификации

Погледнете ги
спецификациите
на Honda Civic 4DRБрошура

Симнете ја
најновата брошура
за Honda Civic 4DRЦеновник

Симнете го
најновиот ценовник
за Honda Civic 4DR

ВОЗЕТЕ СО САМОДОВЕРБА

Погледнете ја Honda SENSING напредната технологија за помош на возачот која е стандардна кај Civic со 4 врати.

» Прочитајте повеќеHONDA CONNECT

Бидете секогаш во контакт со нештата што ги сакате кога се возите со Civic со 4 врати.

» Прочитајте повеќеCRYSTAL BLACK PEARL CRYSTAL BLACK PEARL POLISHED METAL METALLIC POLISHED METAL METALLIC TAFFETA WHITE PEARL TAFFETA WHITE PEARL RALLYE RED RALLYE RED COSMIC BLUE METALLIC COSMIC BLUE METALLIC LUNAR SILVER METALLIC LUNAR SILVER METALLIC MIDNIGHT BURGUNDY PEARL MIDNIGHT BURGUNDY PEARL

  

» Прочитајте повеќе РАФИНИРАН И СОФИСТИЦИРАН Honda Civic со 4 врати има уникатен персоналитет и душа Наново замислен, комбинацијата од возбудливиот VTEC Turbo агрегат со 7-степен CVT или 6-степен мануелен менувач и потполно новото подвозје прават совршен спој на перформанси и управливост.

  

» Прочитајте повеќе ПЕРСОНАЛЕН ПЕЧАТ Изберете меѓу нашите богати пакети опрема Со цел да ви овозможиме уживање во возењето, создадовме простор што овозможува да се сплотите со автомобилот.
Изберете меѓу нашите богати пакети опрема.

  Создаден за вистински возачи

Погледнете ги спецификациите
на Honda Civic 4DR
Civic 4DR Comfort

27.990 евра
(1.729.782 денари)Civic 4DR Elegance

29.990 евра
(1.853.382 денари)Civic 4DR Executive

34.990 евра
(2.162.382 денари)
Фото-галерија

Разгледајте ја фото-галеријата
на Honda Civic 4DRБрошура

Симнете ја најновата брошура
за Honda Civic 4DRЦеновник

Симнете го најновиот ценовник
за Honda Civic 4DRBack to top