Дознај повеќе ... НОВО Jazz HYBRID Големи попусти на сите Хонда автомобили

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ НОВИ ХИБРИДНИ ПЕРФОРМАНСИ Новиот хибриден мотор со i-MMD технологија го комбинира беспрекорниот, моќен мотор на бензин од 2.0 литри и
високотехнолошкиот електричен мотор со што Ви овозможува лесно управување на возилото и совршено уживање при возењето.

ДОЖИВЕЈТЕ ГО КОМПЛЕТНО НОВИОТ CR-V Дознај ПОВЕЌЕ Ценовник НОВ CR-V

Дознај повеќе Ценовник Создаден да одговара со вашиот животен стил. HR-V

Jazz HYBRID Брошура

Civic 5 DR Брошура Ценовник Honda Civic 4 Door Брошура Ценовник ДАЛИ СИ ПОДГОТВЕН ЗА ТРКА Брошура

Back to top