Најпрoдаваниот SUV на светско нивo е редефиниран, реструктуиран и редизајниран. Како резултат на сето ова, се доби уникатен спој на специфичен и драматичен изглед и на најсовремен инженеринг. Доживејте го комплетно новиот CR-V Дознај повеќе

Избери го твојот Ценовник

ВПЕЧАТЛИВ ДИЗАЈН

Новата силуета на CR-V’ може да е препознатлива, но дизајнот е нов, целосно од темел. Секоја сегмент од динамичната елегантна линија, од мускулните облини на тркалото до заоблената обликувана хауба., е развиен за да се збогатат перформансите и за да се зголеми аеродинамичната ефикасност.

Внатрешен изглед

Внатрешноста на автомобилот  CR-V е дизајнирана така што го намалува чувтсвото на поврзаност помеѓу Вас и Вашето возило. Чистите линии обезбедуваат чувство на просторност, збогатени со контрастни материјали со прекрасно обликувани финиши. Контролите се поставени за едноставно ракување и за да будат интуитивно чувство за контрола, па иако сте опколени со паметна технологија,тоа’никогаш не делува наметливо. Благодарение на Контролата на активна бучава, што е стандардна опција, внатрешниот простор на возилото е тивка и мирна средина. Исто така, внатрешноста е екстремно удобна, со електричен систем за поддршка на лумбалниот дел со 4 опции, за загреани предни седишта, со достапност на загреаните задни седишта и со волан со опција за загревање*. Сите овие опциии овозможуваат пријатно патување, со максимална удобност и релаксација.

 

ИСТАКНЕТЕ СЕ

Направете Вашиот CR-V да се истакне – така како што сакате. Сјаен и моќен или мрачен и софистициран, во полна или металик боја – изберете ја нијансата што остава впечаток.

Изберете боја за Вашиот нов CR-V


 
 
 
 
ЗАГРЕАНИ ПРЕДНИ И ЗАДНИ СЕДИШТА

Ние тежнееме секој кој патува во новиот  CR-V треба да се чувтствува топло и удобно. Токму поради тоа, ние ја нудиме опцијата за загреани задни седишта која, исто така, е достапна и на предните седишта.

APPLE CarPlay®  И ANDROID AUTO™ *

Може непречено да го интегрирате Вашиот Андроид телефон или  iPhone во Honda CONNECT забавно-информативниот систем, со 7-инчниот екран на допир што Ви овозможува да вртите повици, да слушате музика или да пратите и да примате пораки.

ДИСПЛЕЈ ПОСТАВЕН НА ГОРНИОТ ДЕЛ

Дисплејот што е поставен на горниот дел ги проектира клучните информации, така што возачот може да ги види податоците , без да го тргне погледот од патот.

ЗАГРЕАН УПРАВУВАЧ (ВОЛАН)

Уживајте во чувството на топол управувач во ладни временски улови. Токму ваквите детали го претвораат возењето на автомобилот CR-V во вистинско уживање.

КАМЕРА ЗА ПРЕГЛЕДНОСТ НА ЗАДНИОТ ДЕЛ ОД ПОВЕЌЕ АГЛИ

Употребете ја камерата за прегледност на задниот дел која автоматски се вклучува на 7-инчниот екран на Honda CONNECT.

 

Back to top