ПАТОТ КОН ИДНИНАТА HONDA CIVIC 5 DOOR

Civic 5DR Каталог Civic 5DR доаѓа со два нови турбо мотори, можете да изберете помеѓу моќниот 182кс 1.5 VTEC TURBO или ефикасниот 129кс 1.0 VTEC TURBO мотор.

6 нивоа на дополнителна опрема: Ценовник

Опции Civic 5DR

ПОВЕЌЕ ПРОСТОР
ПАНОРАМСКИ СОНЧЕВ ПОКРИВ
КОМАНДИ НА ВОЛАН
ПАРКИНГ СОПИРАЧКА НА КОПЧЕ
ИНТЕЛИГЕНТЕН КЛИМА УРЕД

Галерија Civic 5DR

Back to top