Број еден од секој аспект.

Со својата изработка што преставува совршена мешавина од стилови, спортски дизајн, економичност и безбедност, новиот Honda Civic Hatchback ги има сите предизпозиции за возбудливо возење, но и за практичност.

Избор на бои

Почуствувајте се убаво

Не би сакале да бидете на никое друго место

Без оглед какво изненадување ќе Ви приреди секојдневието, може да му верувате на новиот Civic. Удобниот ентерииер има високо квалитетен финиш каде што ќе се чувствувате пријатно.

Секогаш има простор во задниот дел

Беспрекорно адаптабилните Магични седишта на автомобилот Civic се преклопуваат, се подигаат и се блокираат во една позиција само со еден едноставен потег. Кога задните седишта се поставени целосно спуштени, се создава огромен простор за неверојатни 1210 литри слободен за складирање (вклучувајќи 70 литри корисен простор за складирање во подниот дел. Така, без оглед колку работи ќе сместите, ќе имате доволно простор да земете со Вас сè што Ви треба. Civic од 2015 година се карактеризира со седишта обложени со нов материјал и со опшиени рабови на потпирачите за глава.

Останете поврзани

Секогаш кога се возите со Вашиот Civic, секогаш сте во контакт со светот.

Honda CONNECT

HR-V е опремен со нашата нова технологија Honda CONNECT. Тоа е централен екран на допир, што ги чува при рака сите работи што ги сакате во животот, како Вашата музика и Вашите пријатели.
Достапно во сите класи, освен во S

Персонализиран почетен екран
Можете да го персонализирате Honda CONNECT екранот на допир од 7” со Вашите омилени фотографии. Овозможува лесен пристап до Вашите контакти на мобилниот телефон и дури може да се контролира гласовно.
Достапно во сите класи, освен во S
Garmin Навигација

Вклучената навигација се обезбедува преку Garmin™; со користење на едноставно мени што Ви ги дава мапите, информациите за моменталниот сообраќај, и предупредувања за ограничена брзина.  

Bluetooth

Интуитивниот екран на допир Ви овозможува пристап до сите функции на Вашиот мобилен телефон, преку Bluetooth™. Исто така, има WiFi, USB и HDMI™ поврзување за лесно конектирање на интернет и уживање во музиката на Вашите патувања.
Достапно во сите класи, освен во S

AHA

Апликацијата AHA Ви овозможува пристап до радиостаниците и Вашите омилени социјални медиуму со само еден допир на копче.

Достапно во сите класи, освен во S

Back to top