Како и да го живеете вашиот живот, новиот Jazz ќе се вклопи во него.

Погледнете ги спецификациите на Honda Jazz

Jazz Comfort

24.990 евра
(1.544.382 денари)

Jazz Elegance

25.990 евра
(1.606.182 денари)
Back to top