Скокнете во иднината

Создавањето на производите нa Honda прво е започнато со еден сон. И ние никогаш не престануваме да сонуваме, да истражуваме или да тестираме, се додека не создадеме уникатен и иновативен производ. Така функционира Honda.

Jazz повторно стапува на сцената со новиот елегентен дизајн, со првокласната пространост и со надградените карактеристики на надворешниот изглед и на внатрешноста.

Која боја Ви одговара Вам?

Осум брилијантни бои за избор.

Изберете ја бојата за Вашиот нов џез.

Новитети

Направете повеќе место

Ние ја дизајниравме внатрешноста на Jazz за да добиеме поголем простор за Вас и за Вашите сопатници.

Новиот Jazz е дури поголем од порано внатре - а со нашиот оригинален систем на “Магични“ седишта ќе добиете простор да го сместите сиот свој багаж и да го обликувате просторот според Вашите потреби.

Новиот Jazz има нов, поспортски дизајн.Сите аспекти се претходно добро осмислени при креирањето на перформансите.  

Jazz се пласира на пазарот со забележлив нов стил - вклучувајќи нов лик со засилена предна решетка, со заоблени браници и со силни и длабоки линии. Сè на сè, создаден е нов и моќен изглед.

 
 
 
Back to top